top of page
Zoeken

Aanvraag voor omgevingsvergunning ingediend

Bijgewerkt op: 19 mei 2021

Eind december 2020 werd de aanvraag voor de omgevingsvergunning voor de bouw van het sportcomplex met velodroom ingediend. Op 19 april werd de aanvraag volledig en ontvankelijk verklaard. Naar aanleiding daarvan organiseren we een online infomoment.Openbaar onderzoek

De omgevingsvergunningsaanvraag voor de bouw van een sportcomplex met velodroom vlakbij Circuit Zolder, de Kerkstraat en het Herderspad werd eind december ingediend. Op 19 april werd de aanvraag volledig en ontvankelijk verklaard. Het openbaar onderzoek start op 28 april en loopt tot en met 27 mei. Tijdens dit openbaar onderzoek kan je de plannen inkijken en eventuele opmerkingen of bedenkingen indienen via het Omgevingsloket met referentienummer 2020137953. Heb je nog vragen? Schrijf dan zeker in voor het online infomoment dat we op dinsdag 11 mei organiseren.


Online infomoment op dinsdag 11 mei om 19.30 uur

Tijdens het online infomoment lichten we het project uitgebreid toe. Zo komt de bouwheer, vzw Sportcomplex Vlaanderen/Heusden-Zolder, aan het woord en stellen we het consortium Wielerdroom, dat werd aangesteld om de bouw van het volledige topsportcomplex te realiseren, aan je voor. Daarnaast staan we even stil bij de plannen, de procedure en de timing. Wil je er graag bij zijn en jouw vragen stellen aan het projectteam?

Schrijf je dan hier in.


Op de dag van de infosessie ontvang je een e-mail met de link om de sessie te volgen en alle praktische afspraken om je deelname vlot te laten verlopen. Vind je die e-mail niet terug? Kijk dan zeker in de map 'Ongewenste post'.


Topsportcomplex met supersnelle wielerpiste

Het sportcomplex is in meerdere opzichten bijzonder. Het biedt enerzijds onderdak aan een wielerpiste van internationale allure en anderzijds aan tal van andere sportfunctionaliteiten. Zo komen er op het middenplein vier zaalsportvelden en omvat het complex ook een gymhal van 1.080 m², een fitnessruimte van 602 m², een medisch centrum, een inspanningslab van 350 m² en een cafetaria van 492 m². Bekijk hieronder hoe het sportcomplex er gaat uitzien.#wielerdroom #velodroom #vanhtotz #omgevingsvergunning

233 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page